Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 4. marraskuuta 2011

Kauheaa todistusaineistoa

Olin aikeissa kertoa jostain ihan muusta, kun törmäsin tähän videoon. En tiedä olenko vähän väsynyt, kun naureskelen vieläkin täällä yksinäni. Eihän tässä edes ole mitään hauskaa. Näytin videon Carlokselle, jonka jälkeen hän heti totesi "etkä sit varmana laita sitä sinne blogiin". Kiitos ideasta.

Tässä siis totuus tuosta ihanasta syksyisestä hetkestä, onnellisesta pariskunnasta katuvalojen loisteessa. Klassinen hetki, kun luulee ottavansa valokuvaa, säätää ja säätää, kunnes huomaa että onkin koko ajan kuvannut videolle. Tilanne oli siis täysin lavastettu, kuva otettu viikkoa jälkeen sen tietyn jännän hetken. Seisoimme kotimme edessä, roskakatoksen vieressä ja ulkona satoi vettä.

Lavastus on toki helppoa, kun toista on oikeasti kiva katsoa silmiin.(Uh, tuo Carloksen tyypillinen varoitus. Siitä huomaa millanen sähläri oikeesti oon...)
SHARE:

8 kommenttia

 1. Hei vähän jännä kuulla kun puhutte tossa videolla ! :)

  Huomasin että tykkäät ulkomailla asustelevien blogeista joten kurkkaappa http://sunsetandfridays.blogspot.com
  Ite vaikutan suurimman osan ajasta Thaimaassa päin :)

  VastaaPoista
 2. Hhahhahaha awwww miten kertakaikkisen hassut aksentit :D Täällä Limassa olen tavannut yhden dominikaanon mutta hän on asunut täällä jo niin kauan että puhuu ihan just niinkuin perulaiset :)

  Ps. sun pitää ehkä vähän muuttaa tota blogin kuvausta ;)

  VastaaPoista
 3. Mari: Heheh, :D
  Ja joo, tykkään! Lueskelinkin jo sun blogia innoissani!

  Sari: Hahaha, eiiih. Tekis mieli sanoa että en mä tolleen puhu, mutta kai mä sitten puhun. Kuulostaa kyllä omastakin mielestä vähän hassulta.

  Ps. blogikuvaus päivitettty ;)

  VastaaPoista
 4. Oli se hauska! :) Mun piti huomauttaa samasta asiasta, mutta Sari ehti ensin.

  VastaaPoista
 5. Hihihi just niin! Voi kun symppis aksentit :) Cómo qué??

  VastaaPoista
 6. Voi kamala. Nyt mun piti kysyä Carlokselta että puhunko mä tolleen, se sano kans että kuulostan kyllä vähän oudolta... mutta kai meillä kuitenkin on vähän hassu karibia-aksentti :D.

  VastaaPoista
 7. Muahahaha, nauroin Carloksen huolehtivaiselle kommentille. No, on varmaan hyvä, että se tuntee sut läpikotaisin ja osaa hienosti ennakoida mahdollisia ongelmia ;)

  VastaaPoista
 8. Juuh. Monilta katastrofeilta on varmasti vältytty :/... :D

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig