Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Euro CV (my ass...)

Pieni päivitys tässä kello 1 am, ennen kuin nakkaan läppärin nurkkaan ja vedän peiton korviin. Lupasin mennä huomenna  tänään jo seitsämäksi töihin.
Väänsin tuossa varmaan tunnin englanninkielistä cv:ta EU-formaattiin, nenä tuhisten ja vähän väliä pärskien. Luulen, että kaikki se oli hieman turhaa, kun eipä siitä varmaan edes katsota kuin nimi ja syntymäaika. Tuskinpa niitä fransmanneja mitkään minun aiemmat työni ja osaamiseni kiinnostaa (ainakaan englannniksi), jos nyt vain muutaman viikon jossain siellä hengailen vähän höyläämässä tai ruuveja järjestelemässä (ja toivottavasti vähän jotain muutakin). Noh, onpahan nyt vihdoin sekin tehty. Jos vaikka joskus tarvii?

Niin, olisi luullut että näin irtisanoutumisen jälkimainingeissa olisi tarvinnut, mutta mitä vielä. Menin sittenkin kuitenkin sopimaan jatkosta. Huoh. Käyttivät hienosti kaikkia pyskologisia kikkojaan hyväksi. Toivat esiin sellaisia hienoja sanoja kuten "potentiaalisin" ja lupailivat kaikkea lupaamatta kuitenkaan yhtään mitään. En luota mihinkään ja kehenkään työrintamalla (kokemus on tehnyt tehtävänsä), enkä oikeastaan edes tiedä pitäisikö olla iloinen vai surullinen, mutta näillä näkymin töitä olisi jatkossakin, tosin vain hieman eri ympäristössä. Toimistoni siirtynee tuohon metrin päähän sängystäni.

Jos kaikki ei näyttäisi niin epävakaalta, olisin varmasti innoissani. Etätyöt sopivat minulle mainiosti. Sitten, kun uudet tuulet alkaa puhaltaa ja käsittelen ensimmäistä työtä täältä kotoa käsin, lupaan iloita asiasta. Nyt en vielä uskalla. Pariisiin lähtöön asti olen edelleen orja omassa arjessani. Deadlinet alkaa painaa päälle kaikilta tahoilta. No, olen toki kiitollinen siitä, että töitä on ja kaikkea hienoa on tiedossa. Jos ja kun.

Siihen asti lupaan aina välillä unohtaa kaikki stressit ja bloggailla jostain ihan muusta. Työasioista vaikenen tältä erää. Good night!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Yhden aikaan yöllä mikään ei näytä enää hyvältä - joten varmasti kaikki näyttää valoisammalta nyt näin päiväsaikaan :) Ja CV:n kirjoittaminen on mun mielestä yhtä tuskaa...

  VastaaPoista
 2. Laura: Totta. Tosin yöllä kuvittelee kirjoittelun näyttävän paremmalta kuin miltä ne päiväsaikaan onkaan... parempi siis olla vilkaisematta enää siihen jo lähetettyyn cv:en, jonka kirjoittaminen _on_ tuskaa... :D

  VastaaPoista
 3. Jos cv:n kirjoittaminen on tuskaa, niin euro-cv:n kirjoittaminen on yhtä hel*****ä! :)

  VastaaPoista
 4. Voi voi, inhottavaa lähteä työpaikasta tuolla mielellä, tiedän miltä tuntuu! :P Mutta jaksamista ja onnea tulevaan! :) Yöllä ei kannata asioita vatvoa (paraskin sanomaan, hyvä kun nukutuksi saan, kiitos stressin!) aamulla tosiaan asiat yleensä (ei tosin aina...) näyttää paremmalta :)

  VastaaPoista
 5. Kazza: Kiitos :) ja joo, työasiat on oikeastaan ihan hyvin minun osaltani, ei kai sitä kannata yhtään valittaa... muutenkin kaikki on ihan hyvin, kunhan vain pysyisi terveenä ja jaksaisi pusertaa lopputyön valmiiksi ennen joulukuuta. Ugh. :)

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig