Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Ei enää kiviä rintsikoissa!

En tiedä uskoiko kukaan uhkailujani, en ole varma uskoinko niitä itsekään, mutta ilmeisesti sentään uskon itseeni. Tänään näpyttelin sen maagisen tekstirivin, pienen ilmoitusluontoisen asian, printtasin ulos paperin ja kiikutin ylemmälle taholle. Kolme vuotta ja kolme eri työsopimusta, kasa jaettuja iloja ja suruja sekä aimo annos hiljaisia raivokohtauksia ja hermoromahduksia saavat nyt riittää minulle. IRTISANOUDUIN!  - Ahkera, mukautuvainen ja kehityskelpoinen tyttö kiittää ja lähtee kohti uusia seikkailuja. Rajansa kaikella.

Ystävälle kommentoin asiaa näin:
Iso kivi vierähti rinnaltani ja tilalle jäi suuri vapauden ja onnen tunne.
Tähän hän vastasi:
En tiennytkään että teillä piti kanniskella kiviä rintaliiveissä...
Just joo.

Kotona Carlos antoi pienen Fazerin sinisen suklaapatukan. Minä halasin kiitokseksi ja sanoin että ootpas sä nätti.
 Just joo hymähti Carlos.
Tosi eksoottisen näköinen tänään vastasin minä.
Sä oot vaan irtisanoutumiseuforiassa totesi hän.

Lupasin silti vielä harkita asiaa. Voisin kuulema siirtyä taas vaihteeksi sinne ja tänne. Edes vähäksi aikaa. En usko, mutta katsotaan.

Monet varmaan pitävät minua vähän omituisena, koska mieluummin teen vaikka seuraavaa. Ette voi uskoa miten fiiliksissä olin kun pääsin tänään koulussa yksinäni väsäilemään nc-koneistuksen parissa. Varoitan, video on erittäin tylsä ja huonosti kuvattu. Silti minun oli pakko kuvata, sillä onhan se niin pirun hienoa kun on ensin itse piirtänyt kasan erilaisia kappaleita, sitten siirtää piirroksen koodina tuolle alkeelliselle masiinalle ja lopuksi painaa paria nappulaa ja kone seilaa sinne minne minä olen sen määrännyt menemään. 


Tässä vielä todiste siitä, kuinka amislaiset osaavat noudattaa ohjeita. Tuli niiiin mieleen kaikki ne Santo Domingon roskasat "ei roskia"-kylttien edessä, tai "ei pysäköintiä"-taulujen eteen parkatut autot.

SHARE:

6 kommenttia

 1. Minä olen jakanut sinulle A Blog With Substance-tunnustuksen blogissani ♥ http://www.rantapallo.fi/sarrrri/2011/11/03/8-tunnustusta/

  VastaaPoista
 2. Oh, minä taas eksyin tänne ihanaisen Sarin (ylempänä) kautta ja pakko todeta, että ihana blogi. Liityin lukijoihin!:)

  Ja onnea varmasti hyvästä päätöksestä!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Teit sen mistä mä oon haaveillut viimeiset puoli vuotta. Olis niin ihanaa jos vois keskittyä vaan ja ainoastaan kouluun ja jättää sen toisen puolen srtressiä veks. Mut en mä voi :((

  (ja ps. ei toi video ollut musta yhtään tylsä, saan ihan samanlaiset kiksit meiän koulun pajalla varsinkin silloin kun osaan tehdä jotain ilman yhtään miespuolista auttajaa! :D)

  VastaaPoista
 5. Onneks olkoon, taas! :)
  Kiinnitin videolla enemmän huomiota sun nimettömään kun itse laitteeseen..

  VastaaPoista
 6. Sari: Ooh, kiitos! :D Vastailen piakkoin!

  rva ruusunen: iih, ihana, kiitos!! :) <3

  Rosa: En mäkään VOINUT, mutta tein sen silti. You know me.
  (ja mahtavaa että joku on yhtä hullu ku mä :D)

  aNNiKa: Hehee, kiitos, taas! :)
  Juu, kyllähän se sormuskin siellä vilahtaa... Itseasiassa se taitaa näyttää jo vuosia vanhalta kun mä naarmutan sitä kaikilla koneilla ja työkaluilla... mut jos ottaisin sen pois ni se ei kyllä montaa kuukautta olis tallessa ;/

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig