Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 29. lokakuuta 2011

Vessalukemista hankittu, vessapaperi vain puuttuu!

Perjantai. Mihin se katosi?

On ollut vähän kiire taas. Tällä viikolla yritin priorisoida pariin otteeseen myös bloggailua, mutta se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että olen unohtanut ostaa vessapaperia. No good. Lainaiskohan naapuri vähän?

Tänään töiden jälkeen oli tosin vuorossa jotain vähemmän kiireellistä menoa. Istuttiin meinaan elokuvissa. Leffan jälkeen en olisi millään jaksanut lähteä kotiin, joten yritin ehdotella että mitä jos katsottais heti perään toinen. Onneksi tuo järkevämpi yksilö istui vieressä, sillä yksinäni olisin sen varmastikin tehnyt...

Kun vihdoin sain raahattua kehoni tänne suburbeille asti, odotti minua ovella elämäni ensimmäinen itse tilaamani lehti! Viimeksi olen saanut maksullisen aikakauslehden kotiinkuljetettuna ehkä vuonna 1996. Lehti oli Suosikki. Nyt, kaikkien näiden vuosien jälkeen, olen langennut! Tilasin peräti neljä numeroa Plazaa ollessani Habitaressa. Nekin oikeastaan vain sen takia, että sain heti mukaani paketillisen suklaata. Vielä pahempi siis.

Kohta ne alkaa ahdistella soitoillaan. Ihan kuin puhelin-, sähkö-, vakuutus- ja omega3-myyjissä ei olisi riittämiin... mutta, perustelen tätä sillä, että minun oikeasti pitäisi olla innostunut näistä sisustusjutuista vähän enemmän. Jospas nyt sitten siellä valtaistuimella selailisin vähän Plazaa.

Lupaan, että kohta kirjoitan jonkun sisustus-aiheisen postauksen (Blogilistallakin blogini aiheissa lukee sisustus, hihih). Enkä sitten valita yhtään, enkä mainitse sanaa kulutus tai turha. Kerron vain jonkun tilan kauneudesta, tai vaikka niistä sisustussuunnitelmista, joiden 3D-kuvia olen tehnyt jo..ööö... vuoden?


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig