Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Te lo pido por favor (Pliis, pyydän sulta)...

No me dejes nunca, nunca nunca, te lo pido por favor
(Älä jätä mua koskaan, ikinä ikinä, pyydän sulta)

Kuka pyysi keneltä, se on juttu erikseen, mutta nyt se on vihdoin ja viimein tehty. Sormus on sormessa ja ensi kesänä me mennään naimisiin! 
Suunnattomia ongelmia tuottaa jo maanosan valitseminen, mutta nyt, kaikkien näiden vuosien jälkeen, tuntuu se vihdoinkin hyvältä jutulta, jota voin täydellä ilolla olla järjestämässä. 
Paikka on näillä näkymin se tietty saari siellä Karibialla, siellä mistä kaikki kerran alkoi...

Te lo pido por favor on Juan Gabrielin biisi, joka on aina ollut yksi niistä "meidän" biiseistä. Tässä siitä Jaguaresin versio. Ne, jotka ymmärtää espanjaa, kuunnelkaa kertosäe niin tiedätte mitkä sanat oli osana sitä tiettyä hetkeä. Hassua, miten tälläiset ikuisuuden toisiaan kattelleet tyypitkin osaa tehdä tälläisestä jutusta keskenään vielä numeron, silleen että kädet tärisee ja kaikki on niin romanttista... ja vielä yllätyksenä toiselle <3.


SHARE:

16 kommenttia

 1. Hetkeksi kun selkänsä kääntää, niin heti tapahtuu vaikka mitä! Suuresti onnea! Tekee mieli huudahtaa: "Oikein!" Haluan kuulla kaiken sormuksesta, joka on epäilemättä nyrkin kokoinen! Ja eih, ette te mitenkään voi karata naimaan sinne saarelle (köh, mikä kaksoismerkitys...?!)! Köyhät tohtoriopiskelijat jää muuten rannalle ruikuttamaan! Montako huutomerkkiä voi olla yhdessä kommentissa?!! MONTA!!!!!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, onnittelut multakin! Saattaa olla että joudutte järkkäämään tuplajuhlat...:)

  VastaaPoista
 3. Ooh amor amor!!!!! Onnea ja onnea ja vielä kerran onnea!!!!

  VastaaPoista
 4. Felicidades!!! Aivan ihanaa :) Johan kyllä saitte hymyn huulilleni - erityisesti kun kukkuilen töissä tuntia aikaisemmin. Herätyskellohan kävi eilisen aikaa ;)

  Paljon onnea!

  VastaaPoista
 5. Voi että. Ihanaa! Paljon, paljon onnea molemmille. :)

  VastaaPoista
 6. Hihih, kiitos kaikille onnitteluista!!! <3 <3

  Tuplajuhlat helpottaisi asiaa suunnattomasti, mutta kun me nyt ollaan vähän vaikea tapaus ja itse kihlautumiseenkin on mennyt tosiaan 11 vuotta, niin kahdet juhlat menisi meidän mittapuissa jo vähän överiksi. Nyt siis yritän vain tehdä kaikkeni että saisin perheeni ja pari rakasta ystävää raahattua sinne saarelle... (tiedoksi vaan eräät).

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihana uutinen! Hurjasti onnea molemmille! <3

  VastaaPoista
 8. Oikein paljon onnea! Tuo viimeinen lause toi ihan kyyneleet silmiin, niin suloista!!

  VastaaPoista
 9. Kiitos :) :)

  Ja voih, iih (punastus) <3

  VastaaPoista
 10. OIII recien me entero! Paljon onnea :) <3

  VastaaPoista
 11. IHANAA!!!! :D Miten hauska tulla lukemaan kuulumisiasi pitkästä aikaa ja löytää näin ihania uutisia!! <3 Onnea paljon molemmilla!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig