Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 1. lokakuuta 2011

Ruskainen retki ruokakauppaan

Kiireisen viikon jälkeen ei ole paljoa huvittanut tehdä mitään. Päivän kohokohta tähän mennessä on ollut "retki" ruokakauppaan. Retken siitä teki se, että sain tuon kävelyä karsastavan lattarin kanssani tallustamaan (sen kanssa kävely on oikeesti välillä kuin kaksivuotiaan lapsen kanssa taapertamista) läpi ruskaisen luonnon tuonne vähän kauemmas isoon markettiin.

Viikolla emme ikinä ehdi muualle kuin sinne kuuluisaan Alepaan, jossa valikoima on välillä tuskallisen pieni, johtuen tietenkin siitä, että täysin laktoosittoman (huoh) lisäksi pyrin nykyään ostamaan luomua. Siksipä viikonloppuna olen niin innoissani kun pääsen vähän paremmille ruoka-apajille. En kyllä ole mikään ehdoton luomuilija, se valitettavasti tekisi elämästä liian hankalaa (ja kallista), mutta tiedän kyllä oikein hyvin että ihminen on sitä mitä syö, joten mielelläni panostan muutaman euron enemmän siihen, että saan mahdollisimman myrkytöntä ravintoa. Tuoreena. Yli puolet ravinnostahan pitäisi olla tuoretta, siis keittämätöntä, raakaa, miten se nyt kuuluu sanoa. Vähitellen yritän siis siirtyä niistä kermamunkeista näihin:


Kauppareissun jälkeen olikin jo niin hirveä nälkä, ettei enää jaksettu valmistaa mitään kunnon ateriaa, joten söin Yosan kaura-jugurttia (ei luomua, mutta ainakin lisäaineetonta) Myllärin Choccy myslin, Cocovin kaakaonibsien ja Greenfinns tyrnirouheen kera. Hyvää oli!!! Tyrnirouheesta ja kaakaonibseistähän saa vaikka mitä ravintoaineita, suosittelen! En ehkä ihan sellaisenaan, sillä varsinkin raaka kaakao on aika ärtsyä yksistään, mutta jugurtin joukossa se menee tosi hyvin...SHARE:

2 kommenttia

  1. Oi ihanan näköstä tyrnirouhetta! Mistä löysit? Kaakaonibsit on hyviä kans, smoothiessa sitä kitkeryyttä ei edes huomaa. :)

    VastaaPoista
  2. Tyrnirouhe on Lifesta... Oon muuten pariin otteeseen käynyt nyt siellä tein Sörkän kaupalla, juoksen sisään just ennen sulkemisaikaa ja sit ne joutuu venaa mua että saa oven kiinni :S.
    Nyt mulla on muuten sitä Kingfisheriä, tykkään!

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig