Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 4. lokakuuta 2011

Päivän seksikkäin asu

Vaikka kirjoitankin täällä blogissa ihan mistä tahansa mitä mieleen juolahtaa, niin luulisin, että vaatteet on se viimeinen asia josta minulla olisi jotain sanottavaa. Vaatteet ei siis oo mun aatteet, vaikka olenkin ihan pikkuisesta asti ollut hyvin kriittinen sen suhteen mitä päälleni laitan. Äitini muistelee edelleen kauhulla niitä hetkiä kun piti lähteä johonkin serkun häihin, kun minun kanssa joutui tappelemaan tunnista toiseen koska mekkoni oli aina liian ruma. Huutoa jatkui tietenkin vielä koko matkan juhlapaikalle asti. 

Tapanani oli myös vaihtaa vaatteita noin seitsämän kertaa päivässä, vaatteet kun ei millään tahtoneet sopia yhteen. Tämä siis silloin kun ikää oli noin 5 vuotta. Miten minusta on siis kuitenkin kasvanut tälläinen lökäreihin ja kumisaappaisiin taipuvainen "rento" pukeutuja? Kulutan aamuisin mieluummin kaiken mahdollisen aikani nukkumiseen, enkä esimerkiksi asukokonaisuuteni valitsemiseen. 

Esteettinen minäni on kuitenkin vielä sen verran hengissä, että voin henkisesti huonosti jos tunnen asuni liian rumaksi tai epäsopivaksi. En siis kuitenkaan ole sitä mieltä, etteikö vaatteilla olisi mitään väliä. 

Siksi inhoankin tuota vaatekaapissani kohoavaa kasaa nimeltä "kotivaatteet". Tämä kasa sisältää lähinnä housuja, joita ei vaan saa heitettyä pois, syystä tai toisesta. Ehkä paras esimerkki niistä on nämä kuvan reunassa pilkottavat kukkapöksyt, jotka ovat päässeet jopa facebookiin asti. Siellä niitä onkin kommentoitu "pääsiäisen tyylikkäimpänä asuvalintana". 


Eilen illalla Carlos naureskeli suihkun jälkeiselle lookilleni, kun olin kylmissäni vetäissyt päälleni hänen pyjamansa, joka on ehdottomasti yksi niitä vaatekappaleita, joita ei olisi ikimaailmassa tarvinnut edes kuskata tänne puolen valtamerta, mukavuudesta huolimatta!


 Miten siis on, onko oman vaatekaapin sisältöä mahdotonta pelkistää niin, että se sisältäisi vain vaatekappaleita, jotka olisivat sekä mukavia että esteettisiä, vai onko sen vain oltava niin, että on oltava erikseen sosiaalisia paineita kestäviä asuja (kyllä, tietyissä tilanteissa on vain pakko edustaa vaatteilla myös aatteita), sekä niitä maailman mukavimpia säkkejä, joissa ei viitsi edes roskia viedä ulos? 

SHARE:

2 kommenttia

  1. Tuskin löytyy sellaista vaatekappaletta joka olisi sopiva ihan jokaikiseen tilanteeseen jonka ihminen elämässään kohtaa, että on varmaan ihan hyvä että on erilaisia vaatteita eri tarkoituksiin. Mutta oon itse ajatellut tässä että pikkuhiljaa poistaisin kaapista kaikki sellaset vaatteet missä en oikeasti tahdo tulla nähdyksi (en tiedä olisko toi roskapussitesti siihen just hyvä vai pitäiskö rima asettaa vielä vähän korkeammalle) koska kyllähän mukava ja rentokin voi näyttää hyvältä. Samoiten oon ajatellut että pitäisi järkätä kaappia uusiksi niin että se mitä siellä on oikeasti toimii asukokonaisuuksina vaikka niitä yksittäisiä vaatekappaleita olisikin vähemmän...
    Opiskelijabudjetilla ei tietenkään voi rempata koko vaatevarastoa yhdessä hujauksessa mutta jospa se tästä vaate kerrallaan!

    VastaaPoista
  2. Ei, ei toki onnistu että kaikki vaatteet sopisi kaikkialle, mutta ne lökäritkin voisi mielellään olla vain vaikka niitä jumppavaatteita, joissa kehtaa jopa salilla hillua...

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig