Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Eilen minä...

1. Nukuin kahteentoista asti.

2. Katsoin Youtubesta pari Anakin Skywalker-videota. Tämä menkööt osioon WTF?!! - En ole koskaan ollut mikään Star Wars-fani, mutta katsoin viikon sisään kaikki kolme vanhaa osaa ja ajauduin väittelemään saagasta nörtti-kavereideni kanssa, puolustaen kolmea uutta osaa ja niiden tuomaa syvyyttä hyvä-paha-asetelmaan. Tästä kaikesta oli seurauksena, että jos unohdetaan kaikki ne typeryydet kaikista näistä leffoista (kuten Hans Solon pelastusoperaatio Jabba the Huttin kynsistä), niin onhan ne aika coolit. Varsinkin kaikki Jedeihin liittyvä.


3. Tappelin pikkukärpästen kanssa keittiössä. Voinko oikeesti olla niin hölmö, että ensin hyökättyäni niiden  kimppuun alan säälimään niitä kun ne ei saa enää mitään ruokaa kun kaikki syötävä on piilotettu?! Oi miksi pitikään taas tuoda tänne niitä omenoita liikaa?

4. Suuntasin Kirkkonummelle.

5. Aiheutin paheksuntaa ilkkuessani "aikuiseksi naiseksi" kasvaneen koiraystäväni pantteri-tangoille.


6. Pesin hiukseni vanhempieni vessan lavuaarissa.

7. Ihmettelin ihmisten typeryyttä junassa. Leppävaarassa lipunmyyntivaunuun istui tyyppi, joka selitti puhelimessa kaverilleen: "Joo vittu tulin just junaan, mut vittu tarkastajat tuli tähän samaan junaan, mut ne on tuolla toisessa päässä. Vittu ihan sama, ei ne ehdi tänne ku mä jään Pasilassa pois, tai jos ehtii ni vittu ihan sama". Juna lähti vasta paria minuuttia myöhemmin, joten tyyppi olisi voinut ihan hyvin joko poistua junasta tai ostaa lipun konnarilta, joka tuli vaunuun paljon ennen tarkastajia... mutta ei, tyyppi otti mieluummin sakot. Vittu. 


8. Päädyin baariin, jossa tasan vuosi sitten yksi idiootti varasti puhelimeni, jonka seurauksena aiheutin sellaisen draaman, etten ole halunnut edes nähdä koko paikkaa.

9. Tutustuin ihanaan Annikaan, joka näytti ihan Kirsten Dunstilta.


10. Googletin kolmelta aamuyöstä Anneli Aueria ja Zlatan Ibrahimovicia (seikkailtuani hs.fi:ssä). No, se olikin oikeastaan siis tänään.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Hah hah. Kolmas kerta toden sanoo, kuten viimeksi totesin. Oli kiva tavata! :) Onneksi puhelimet pysyi tallesssa tällä kertaa.

  VastaaPoista
 2. Annika ja Kirsten Dunst - oon samaa mieltä :D

  VastaaPoista
 3. aNNiKa: Niinpä! Oli tosiaan kiva tavata!! :) Näitkös kuvia facebookissa? Heh...

  aNNa: Juu, kaikki meidän seurueessa olivat myös samaa mieltä :D

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig