Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 24. syyskuuta 2011

Sotkuinen alaston suihkussa lorvaileva ilveilevä laiska possu

On monta asiaa, joista yritän toistuvasti päästä eroon, kuitenkaan ikinä onnistumatta: 

1. Tavaroiden, varsinkin vaatteiden, jättäminen lojumaan juuri siihen paikkaan mihin ne satun laskemaan. Yleensä suoraan eteiseen. 


2. Suihkussa lorvaileminen. Erehdyin ostamaan lasten korokkeen sitä varten, että voisin helpommin sheivailla suihkussa -> jään lähes joka kerta sinne istuskelemaan ja miettimään maailmaa. Pesen hampaanikin suihkussa. Pikku korokkeellani istuen, vesi valuen... Hirveää kulutusta!


3. Tästä ei tule kuvaa, mutta...
Alasti (kotona) hilluminen. Olen tosi laiska laittamaan vaatteita päälle (pikkareiden lisäksi siis). Carlosta tämä raivostuttaa. Se ei vaan voi ymmärtää suomalaista estottomuuttani. Se ei voi käsittää, että mua ei oikeesti kiinnosta vaikka naapurit tuijottaisi ikkunoista (koska eihän ne oikeesti tuijota, miksi niitä nyt kiinnostaisi :D). 

4. Herätyskellon torkuttaminen. Niin kauan että se ei enää suostu torkulle. Paljon järkevämpää olisi vaan nukkua tuntia pidempään.


5. Kermamunkkien vetäminen viikonloppuisin. Lähimarketti myy joka lauantai ja sunnuntai puolen päivän aikaan erän tuoreita kermamunkkeja. Eräät possut käy lähes joka ikinen viikonloppu niitä ostamassa. 


6. Ilveily. En osaa pitää naamaani neutraalilla. Kaikki aina arvaavat mitä ajattelen vaikken sanoisi mitään. Ekspressiivisyyteni menee välillä liiallisuuksiin. En edes huomaa kun jo siristelen silmiäni ja mutristan huuliani...

SHARE:

4 kommenttia

  1. Haha, tunnistan myös itseni kohdista 1 & 4. Varsinkin toi tavaroitten jättäminen just siihen paikkaan ärsyttää itseänikin mutta silti teen sitä

    VastaaPoista
  2. Hehe, tutun kuuloista. :D Kiva postaus! :)

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig