Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 1. syyskuuta 2011

Paketillinen pusuja

Palkatonta vapaata. Näin minä siis eilen illalla päätin.

Tänään sitten marssin bossin puheille, juttelin ensin muita asioita ja tiesin keskustelun kuitenkin jossain vaiheessa kääntyvän oikeaan suuntaan. Oikeassa olin. Viime kuukausien ylikuormitus on tehnyt tehtävänsä, joten luulen tämän olevan nyt oikea ratkaisu moneltakin kannalta. Pakkohan niiden on siellä pärjätä ilman minun täyspäiväistä työpanostani, enhän minä mikään korvaamaton aarre ole, vaan ihan tavallinen duunari, jolle on vaan kerääntynyt epämääräinen röykkiö hoidettavia asioita.

Jotain hyvää kuitenkin tässäkin työsuhteessani, kun asia sovittiin näin helposti. Teen töitä sen verran kuin jaksan, niinä päivinä ja aikoina kun koen parhaaksi. Joulukuussa jatkan sitten taas normaalikäytäntöjen mukaan.

Tiedän, että tämä tarkoittaa rahapossulle kovaa dieettiä, mutta ehkä se on sen arvoista. Nyt alkaa siis kova loppuspurtti koulussa! Ei enää koomailua maalaamossa, vaan koneet laulamaan puuverstaan puolella!

Tulevasta rahapulasta huolimatta, nyt tunnen oloni helpottuneeksi ja koen aihetta juhlaan. Sen kunniaksi ostin laatikollisen pusuja K-marketista ja huusin Carlokselle ovelta: "Mi amor, te voy a dar un paquetón de besos!"SHARE:

3 kommenttia

  1. Kannattaa tosiaan ottaa lomaa jos ei jaksaminen riitä, eiköhän rahajututkin siitä selviä. :)

    VastaaPoista
  2. Hyva paatos! :) Nyt ei muuta kuin pitamaan itsesta huolta ja jaksamista kouluun!

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig