Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 20. syyskuuta 2011

Miksei musta tullutkaan luontokuvaajaa?

Uuh! Tänään oli ensimmäistä kertaa oikeesti kylmä kun aamulla könöttelin bussipysäkillä.... siitäkin huolimatta että minulla oli pipo päässä! Töissäkin oli vähän vilu, joten pipo jäi päähän. Muiden kysyessä miksi pipo, vastasin jottei pää räjähtäisi. No, jos nyt totta puhutaan, pipoilin koko viikonlopunkin ihan vaan siitä samasta syystä kuin miksi pienenä nukuin uudet oranssit kumisaappaani kainalossa. 

Tässä vähän syksy-fiilistelyä viime viikon sunnuntailta, kun kolme ex-satakuntalaista harhaili Kirkkonummen metsissä etsien puolukoita. Löysimme ihan älyttömät määrät kaikkea... muuta kuin puolukoita. Kohokohtina 9 joutsenta ja 7 valkohäntäpeuraa. Siinä vaiheessa kun yritin zoomata lähikuvaan kahta halailevaa joutsenta, melkein heitin rukkaset jorpakkoon, katuen sitä etten ikinä yrittänytkään opiskella valokuvausta, sekä sitä, etten edelleenkään ole kerännyt rahoja järkkäriin. Sinne meni vuoden luontokuva. SHARE:

2 kommenttia

  1. En usko että se vuoden luontokuva meni sivuun, nämä kuvat nimittäin ovat aivan uskomattomia. ;)

    VastaaPoista
  2. Hihih, no ei nyt sentään, mutta kiitos!! :D

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig