Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 10. syyskuuta 2011

Kauniit pedot saarella

Ihana Korkeasaari!
Oltiin eilen Kissojen yössä.
Saaressa oli ihana tunnelma. Lyhtyjä, tunnelmavalaistusta...


Kerrankin olin innoissani siitä, että paikalla oli paljon ihmisiä. Liian paljon minun makuuni, mutta olin onnellinen siitä että niin monet ihmiset olivat lähteneet liikkeelle, koska tapahtumahan järjestetään Amurintiikereiden ja leopardien hyväksi. Enpä usko että näitä lajejakaan pystytään enää pelastamaan, mutta silti haluan ainakin yrittää. Julmat, typerät ihmiset kun ovat tämänkin aiheuttaneet...


Kissoista en edes yrittänyt paljoa ottaa kuvia, koska lopputulos olisi kuitenkin illan pimeydessä ollut aina tämä (en ikinä käytä salamaa, joten vielä vähemmän näitä kauniita petoja kuvatessa):


Hologrammi-tyylinen kuva maailman suurimmasta kissapedosta, siperiantiikeristä.
Näimme ihan lähietäisyydeltä myös amurinleopardit, leijonat, lumileopardit, ilveksen ja pikkupandan. Melkein tuli tippa linssiin kun ne olivat niin ihania. Itse eläimet eivät tainneet hirveästi perustaa yöllisistä vierailijoista, mutta uskon eläintarhojen sivistävällä vaikutuksella ja suojelutyöllä olevan vaikutusta luonnossa eläville lajitovereille, joten onhan se hyvä näin. Ainakaan amurinleopardit eivät yhtään välittäneet ihmisistä, vaan laiskottelivat kaikessa rauhassa ihmismassan räpsiessä kuvia. Tiikeri taas kävi karjumassa aina välillä ja lumileopardit sihisemässä ja hyppimässä aitaa vasten. Olivat tosin kovin leikkisällä päällä keskenään.
Erästä ihmistä yritin kovasti metsästää kojuista, mutten harmikseni onnistunut löytämään. Muita tuttuja tuntemattomia kyllä bongattiin, kuten Jone Nikula. Hah.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihan pöljää! Koko illan kuikuilin että missäköhän ne nyt on... Olis pitänyt vaihtaa puhelinnumeroja! :(

  VastaaPoista
 2. No höh!!! Niinpä! Mein pitää kehitellä joku muu meeting :D

  VastaaPoista
 3. Carlos kertoi eilen, että olitte myös olleet siellä. Olispa ollut hauska törmätä! :)

  VastaaPoista
 4. Joo, samoin, sain kuulla että olit myös ollut, kuten pari muutakin Tumlare-tyyppiä. Hassua ettei oikeesti törmätty keneenkään...

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig