Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 20. syyskuuta 2011

Just knock three times and whisper low

En tiedä onko tämä joku ihan yleinen juttu, vai olenko jotenkin omituinen, mutta aika usein jään miettimään että mistä näitä biisejä oikein tulee?!

Minulla on sellainen pieni "ongelma", että lähes joka ikinen aamu herätessäni, päässäni soi joku aivan random-biisi. Sehän nyt on ihan normaalia, että päässä soi joku kappale jota on lähiaikoina kuunnellut, tai edes ohimennen kuullut jossain hississä tai jotain, mutta minun tapauksessani kyseeseen tulee myös kappaleet, joita en ole kuullut moneen vuoteen! Tänään aamulla oli vuorossa Hernando's Hideaway. Yritin taas kerran miettiä mikä yhteys minulla on tähän kappaleeseen - huonolla tuloksella.

Unissahan ihminen jotenkin järjestelee ja lokeroi asioita, joten kaipa minulla sitten on tapana siivoilla muistini musiikkiarkistoa juuri ennen heräämistä? Joskus unohdan nämä "aamubiisini" jo ennen kuin olen saanut puseron päälleni, mutta toisinaan ne jäävät päivän tunnuskappaleeksi, luoden tietynlaisen tunnelman koko päivään.

Tämä päivä kulki salaperäisen tangon tahtiin:SHARE:

2 kommenttia

  1. Olen miettinyt tätä asiaa lukemattomia kertoja! Mistä ihmeestä ne biisit tulee päähän? Tänään aamulla mun päässä soi "Beach in Hawaii", mikä oli ymmärrettävää, kun kuuntelin sitä juuri ennen nukkumaanmenoa. Tämä on ensimmäinen kerta kun biisissä on joku logiikka. Yleensä on niin, että en ole biisiä kuullut moneen aikaan ja sitten yhtäkkiä se soi aamulla herätessä mun päässä.

    VastaaPoista
  2. No ni, jes, en ole siis ainoa!! :D

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig