Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 17. syyskuuta 2011

Chimichurria ja huonekaluja

Se on taas Habitare-aika. Pakkohan sinne oli mennä, vaikka taidan olla sitä mieltä, että kerran vuodessa on ihan liian usein. Koko hommasta menee into, mukana on kaikkea turhaa, eikä koko juttuun panosteta niin paljon kuin ennen. Vai olenko ihan väärässä? 
Ajattelin ottaa kuvia kaikesta mielenkiintoisesta, mutta kohta huomasinkin seilanneeni läpi koko messualueen ottamatta kuvia lähes mistään. Noh, en silti tarkoita sitä, ettenkö olisi viihtynyt. Liikuin hyvässä seurassa ja törmäsin ihaniin kolleegoihini. 
Norjalaisia "Please take a seat"-näyttelyn tuoleja oli ihana testata parin tunnin haahuilun jälkeen. Suosikkini oli ehdottomasti tämä Peter Opsvikin "keinutuoli". Niin mukava!


Itselläni on ollut suunnitteilla kehitellä huonekaluja, joihin saa johdot kätevästi piiloon, joten arvatenkin olin kiinnostunut tästä TJT-kalusteen valmistamasta Muunto-sarjasta. Ideana on koko seinän panelointi, johon hyllyt ja laatikostot kiinnitetään todella simppelillä tekniikalla. Johdot ja pistokkeet jäävät tietenkin paneloinnin taakse piiloon (alin paneeli aukeaa vetimestä ja pistokkeet saa esiin). Järjestystä voikin sitten vaihtaa mielen mukaan.Seuraava yritys onnistui kyllä kiinnittämään ihmisten katseet, mutta muuten idea oli mielestäni ihan kamala... mutta eipä siitä sen enempää. Häkissä poseerannut tyttö vaikutti ainakin olevan ihan tyytyväinen duuniinsa, poseerasi nätisti kun ihmiset ottivat kuvia...


Illan päätteeksi käytiin vielä Mayassa syömässä. Maailman laiskimpana ruoanlaittajana Syö! Helsinki-viikot sopivat minulle aivan mainiosti. Kympillä hyvää ruokaa 20 eri ravintolasta. Ensimmäisenä testiin pääsi Pollo Chimichurri. Ihan hyvää, vaikka minulle "chimi" tarkoittaakin Santo Domingon kaduilla olevaa hampurilaiskotteroa. Sieltä sitä kunnon chimichurria saa!

Maya Bar Grill vs. Chimichurri dominicano(Viimeinen kuva varastettu täältä: http://viaggiodellafarfalla.blogspot.com/2010/08/el-carrito-de-chimi.html)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig