Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Heräämisiä

Uskomatonta!!! Muutama päivä sitten jutellessa ystäväni kanssa, jostain kumman syystä puhe kääntyi hänen henkiin heränneeseen MacBookin laturiin. Laturi oli ollut rikki ja poissa käytöstä jo aikoja, kunnes ystäväni oli päättänyt vielä kerran iskeä sen kiinni seinään ja todennutkin sen toimivan. Tästä innostuneena päätin koittaa itsekin Apple-resurrektiota jo kaksi vuotta sitten nukkuneelle PowerBookilleni. 

Tämä vuonna 2004 ostettu ensimmäinen läppärini oli minulle niin rakas vempain, että minua otti ihan hirveästi päähän kun se lopullisesti simahti, ollessaan jo sen verran iäkäs, ettei sitä kannattanut enää edes yrittää elvyttää. Se oli oireillut jo jonkin aikaa ja lopulta se ei enää edes käynnistynyt. Tänään kuitenkin kaivoimme sen ulos kaapin pohjalta ja arvatkaas mitä?! Se tosiaan heräsi henkiin! Pelkästään jo se käynnistyminen oli pienoinen ihme, joten nähdessäni näytölle ilmestyneet rakkaat leijonani, en todellakaan meinannut uskoa silmiäni! Nähtäväksi jää miten kauan tätä kahden läppärin luksus-aikaa kestää (eipä taideta uskaltaa edes sammuttaa koko konetta), mutta tämä lauantai-ilta onkin sitten kulunut näissä järjettömissä media-kekkereissä:


Naurettavaa miten iloiseksi sitä voi jonkun typerän vempaimen vuoksi tulla! Kohta alkaa taas muisto-karkelot kun kaivan esiin vanhoja kuvia ja videoita PowerBookiltani...
SHARE:

2 kommenttia

  1. Nyt löysin mäkin vihdoin tieni tänne. Käsittämätöntä että toi taas toimii! (toimiiko vielä?) Varmaan ihanaa saada kaikki vanhat tiedostot takas! :)

    VastaaPoista
  2. No ni, jee, tervetuloa!
    Kyllä toimii. Tosi hidas ja silleen, mutta toimii kunhan ei päästä sitä horrostilaan - siitä se ei virkoa ellei vedä akkua irti koneesta. Akku ei kyllä toimi, virtajohto pitää olla koko ajan kiinni...

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig