Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Arki on Alépaa

Nyt on luuri palautunut teho-osastolta ja vedetty pakettiin yltä päältä. Minua on aina ärsyttänyt se, että näistä älykkäistä vempaimista pitää tehdä niin yliherkkiä, että ne täytyy erikseen vuorata kaiken maailman silikooneilla, pussukoilla ja nyssyköillä. Itselläni on ollut tätä nokialaistani varten jo kolme eri kuorta, mutta koska inhoan niistä jokaista (ne on aina vaan tiellä tai hukassa), ei niistä mikään tietenkään ollut käytössä kriittisellä hetkellä. Nyt sitten päädyin ostamaan 25 euron hintaisen muovi-nahka-kotelon, joka tuo mieleeni ne eräät Motorolan V3-puhelimet, jotka olivat kovassa muodissa tiettyyn aikaan siellä rapakon toisella puolen (paljon ennen BlackBerryn valtakautta). No, nyt saan sitten vee-kolmosen sijaan klipsutella auki än-kasiani, joka on pitempi kuin Libressen yöside.ja rumempi kuin 90-luvun Ericsson. Sen siitä saa kun ei tavarat pysy näpeissä.


No niin, turhamaisen ja typerän marmatukseni jälkeen (oikeesti, onko pakko valittaa kun sentään on mahdollisuus omistaa ko. vempain, jolla voi olla yhteydessä ympäri maailman 24/7 ja kuvata vaikka Forumin lattialla itkupotkuraivareita vetävää ipanaa), palaan takaisin perusonnelliseen perusarkeeni:


Odottelen Alepan kulmalla suomalaistunutta kikkarapäätäni maito-ostoksilta. Tämä on kyllä yksi niitä maisemia, joka ensimmäisenä tulee mieleen kun suljen silmäni ja mietin näitä myöhäisiä arki-iltoja a la espoolainen lähiö. Bussilta Aleeeepaan (niinkuin meillä vieläkin lausutaan) ja Aleepalta juoksujalkaa kotiovelle. Sateessa.
SHARE:

4 kommenttia

  1. Ihana tuo "suomalaistunutta kikkarapäätäni maito-ostoksilta". Awwww. :D Arkikin voi olla eksoottista ja ihanaa kun on se oikea jonka kanssa sen jakaa. <3

    VastaaPoista
  2. Meillä Alepa sekotetaan aina Palíin (supermercado Costa Ricassa, voi olla muuallakin). Onhan se toisaalta eksoottisempaa niin :).

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig