Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Pizzaa haalareissa lattari-tyylisestä kebab-intialaisesta

Päivän parhaat:

  • Klo 7:45 am, ala-astelainen pikkujäbä teki kotiläksyjä bussissa. Katselin sivusta huvittuneena koululaisen paniikkia ja toivoin omien huolieni olevan samaa laatua... vaikken koskaan haluaisikaan palata takaisin kouluikään.


  • Tosin "kouluiästä" en ole edelleenkään päässyt eroon. Omasta aikuisten koulustani on sentään helppo tehdä pieniä pakoretkiä kesken tuntien. Tänään pistin ihan överiksi ja lähdin kesken höyläämisen, työhaalarit päälläni, läheiseen intialais-kebab-salaatti-falafel-paikkaan pizzalle. Yksin. Paikka muistutti jotenkin kummasti lattareita, pizza oli hyvää ja omistajat hauskoja. Olin tietenkin ainoa asiakas.


  • Päivän päätteeksi olin niin koomassa, etten meinannut jaksaa lähteä pois koululta. Katselin maalaamon ikkunasta ihanaa auringonlaskua ja sain päähäni oikean kuningasidean, koskien seuraavia kuukausia... mutta siitä lisää huomenna. Katsotaan nyt saanko muodostettua tästä ihan oikeesti hyvän idean, vai onko ilta-aurinko hämännyt vähän tätä tämän hetkistä loistoa.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig