Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 13. elokuuta 2011

Paluu

Viikot kuluu ja vuodet vaihtuu, jotkut asiat elämässä muuttuu, mutta toiset vaan pysyy...

Yksi niistä pysyvistä asioista näyttäisi olevan tämä tarve kirjoittamalla setviä omaa elämää puoliksi tuntemattoman lukijakunnan edessä. Silloin kaksi ja puoli vuotta sitten, vähän ylikin, minulle iski paniikki. Liikaa tietoa, liian lähellä. Nyt asiat omassa elämässä ovat kuitenkin sen verran tasoittuneet (jos nyt minusta puhuttaessa voi ikinä käyttää sanaa tasainen), etten enää pelkää puhua ääneen täällä blogimaailmassa.

Espanjaksihan höpinäni ovat jatkuneet on/off-meiningillä läpi nämäkin vuodet Desde Finlandia, con amor-blogin puolella ja suomeksi olen yrittänyt kirjoitella sisustusaiheisiin liittyen, huonolla menestyksellä kuitenkin, sillä ainoa asia, josta jaksan ja kykenen kirjoittamaan ilman mitään etukäteistä suunnittelua on oma elämäni ja omat ajatukseni.

Tämän tapaisella kommunikoinnilla näyttäisi olevan paljon terapeuttisempi vaikutus kuin esimerkiksi päiväkirjan kirjoittamisella, sillä onhan se kiva tietää, että joku ehkä saattaa joskus lukeakin ja kommentoida jotain asiaa, ihan eri tavalla kuin mitä nyt tulisi ystävien tai tuttavien kanssa päivittäisessä kanssakäynnissä tehtyä. Tämä on myös hyvä keino pitää yllä suhdetta kameraan, jonka olen viime aikoina unohtanut aivan kokonaan. Eihän blogi olisi mitään ilman kuvia. Ainakaan minun kirjoitustaidoillani :D.

Joten, eipä kai tässä muuta, kuin uutta yritystä kehiin. En lupaile mitään erityistä. Katsotaan mitä näppäimistö laulaa.
SHARE:

3 kommenttia

  1. Yay, kiva kun teit comebackin. :) Itseä on joskus ahdistanut aivan samat asiat bloggailussa, mutta sitten mietin että mitäpä näillä tiedolla elämästäni kukaan tekee, tunsivatpa he minut tai eivät. :D Oma bloggailu on vähän väliä tauolla, kun ei jaksa eikä ehdi päivittelemään, mutta yritän kuitenkin jotenkuten pitää sivua pystyssa suvun ja perheen mieliksi. Ja kuvat todellakin tekevät blogin, itsekään en ole mikään mestarikirjoittaja, mutta kamera on niin huonossa kondiksessa ja uudesta ei toivoakaan, joten näillä mennään. :P Mutta kiva lueskella taas sinun kuulumisia! :) Bloggailu on terapeuttista ja on joskus kiva kuulla ventovieraiden mielipiteitä asioista, kuten mainitsitkin. :)

    VastaaPoista
  2. Kazza, Pidä pidä blogia yllä! Sitä on niin kiva lukea! Ja kuvat on tietenkin parhautta, NZ on minun ihka ensimmäinen ihastus kaikista maailman maista jonne pitäisi päästä... eli kaikki random-otokset sikäläisestä elämästä on mielenkiintoisia! Ja ah niitä maisemia joita olet laittanut... huoh. :)

    VastaaPoista
  3. Kunhan saan kunnon kameran (tällä hetkellä vanha kamera toimii oman mielensä mukaan) niin sitten niitä kuvia alkaa ilmestyä enemmänkin! :D

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig