Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 30. elokuuta 2011

Päivän paras: Jari Sillanpää-fiilis

Päivän kohokohdat:
 • Neljä tuntia kestäneen julkaisutilaisuuden kahvitauko. Ilman sitä kahvikupillista olisin nukahtanut auditorioon, vaikka asia olikin mielenkiintoista. Kun ei yleensä juo kahvia, niin siitä saa paljon paremman hyödyn! Työkaverini muuten torkahti muutamaan otteeseen... Todettiin, että kun on tottunut liian hektisiin työpäiviin, on todella vaikeaa istua hiljaa paikallaan monta tuntia putkeen... nukahtamatta.


 • Kotimatkan pelastus, "kaduilla tulee, asfaltti kiiltää"-fiilis. Rakastan (salaa) iskelmiä, varsinkin tätä Jari Sillanpään mahtavaa syksyistä loilotusta. Haha. Parasta syksyn sateessa ja tuulessa on märkään katuun heijastuvat valot. Matka kului paljon kivuttomammin kuin eilen. Saattoi tosin johtua osaksi myös siitä, etten mennyt metrolla. Yleensä Sörnäisten kohdalla iskee inhotus, kun joutuu vaihtamaan kulkuneuvosta toiseen ja ravaamaan niitä ankeita käytäviä päivät putkeen.


 • Täysi tyhjä karkkipussi olohuoneen pöydällä. Terveellinen ja ravitseva iltapala. Hups. Ehkä pitäisi tästä lähteä keittiön puolelle saalistamaan jotain oikeeta ruokaa...

SHARE:

4 kommenttia

 1. Mulle tuli itse asiassa se Sillanpään biisi mieleen tosta sun eilisen postauksen vikasta kuvasta :D

  VastaaPoista
 2. Hehe, joo, kieltämättä se on just sellanen... fiilis tuli näköjään vähän myöhässä :D

  VastaaPoista
 3. hahhah oot ihana! :D

  Mäkin rakastan muuten (salaa) iskelmää ja kuuntelen Jaria myöskin silloin tällöin - salaa :D

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig