Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 15. elokuuta 2011

Otorrinolaringología

Jaahas. Taisin ottaa pienen varaslähdön takaisin arkeen. Päivä töissä ja eiku takaisin lääkäriin. Lisää saikkua ja lisää lääkettä. Sainkin ihan hervottoman kokoisen pullon "yskänmehua". Totesin apteekkarillekin että "ei oo tosi, täähän on ku maitopurkki!"

Noh, ehkä tää tästä vähitellen. Onpahan aikaa vähän fiilistellä. Polttaa kynttilöitä, maata viltin alla ja juoda teetä. Nielu-keuhko-korvaputki alueen voisin kyllä mielelläni vaihtaa uuteen.

Istuskellessani Terveystalon käytävällä jäin muuten taas mielessäni hokemaan yhtä kielellistä helmeä: otorrinolaringología. Vähänkö olisi huvittavaa jos Suomessakin käytettäisiin korva- nenä- ja kurkkutautilääkärin sijaan sanaa otorinolaryngologi.

SHARE:

4 kommenttia

 1. Suomen kieli voi joskus olla ihme siansaksaa! Parane pian ja ei minnekään ennenkuin olet täysin terve!

  VastaaPoista
 2. Itsellä meni ihan kieli solmuun, kun pyysin Meksikossa aikaa otorrinolaringólogolle :D Tuo sana ei vain oikein sovi mun suuhuni hih.

  Pikaisia paranemisia!

  VastaaPoista
 3. Auts, toivottavasti lääkkeet tepsivät pian ja olo helpottuu!

  En edes yritä lausua tuota o:lla alkavaa sanaa - meni kieli solmuun pelkästä sen lukemisesta ;D

  VastaaPoista
 4. Hih, mulla meni kans kieli ihan solmuun kun ekan kerran yritin sitä sanoa kun näin jossain talossa kyltin "Centro de Otorrinolaringología". Se kuulosti niin huvittavalta että jäin hokemaan sitä niin monta kertaa että nyt se tulee kuin vettä vaan :D

  Ps. Kiitos tytöt! Kyllä tää tästä alkaa kait helpottaan. Ääni ainakin kulkee vähän paremmin kuin eilen...

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig