Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 23. elokuuta 2011

Ei kaikkea voi muistaa... kuten avaimia tai veden juontia

Tein sen taas. Ostin pullon AriZonaa. On se nyt vaan ihan tyhmää ostaa toisella puolen maapalloa tehtyä jääteetä lasipullossa ja maksaa siitä vielä 4 euroa. Sen takia että se tulee niin söpössä pullossa. Tai sen takia että sitä silloin joskus oli tapana ostaa siellä rapakon toisella puolella. Silloinkin sen takia että se oli niin kauniissa pullossa.

No, onhan se oikeesti hyvääkin, mutta silti. Niin, ja AriZona ei edes halua olla multikansallinen yritys. Eikä hirveesti edes mainosta, vaan panostaa laatuun. Eli kai se loppujen lopuksi on parempi AriZona kuin vaikka Nestea... mutta, oikeastaan, miksei vain joisi vettä hanasta?

Miksi mulla on aina ihan hirveä jano kun saavun Kamppiin? En edes halua tietää kuinka paljon rahaa olen tuhlannut siinä K-marketin kioskilla. Huoh...


Tänään oli vähän parempi päivä. Tosin aamulla väsytti niin paljon että melkein soitin töihin etten jaksa tulla. Sitten kun järjen valo vihdoin syttyi, olinkin jo niin myöhässä että rynnin vain talosta ulos, jättäen tietenkin avaimet kotiin.

Koulussa sitten jouduin hihhuloimaan ympäri taloa hyppien ja heiluen ikkunoiden edessä kun kukaan ei kuullut puhelintaan siinä työsalin mekkalassa. Bonuksena nykyään ihan kaikkien ovien on oltava kiinni koko ajan paloturvallisuussyistä. Jäinkin sitten jumiin useampaan otteeseen eri tilojen väliin. En olisi siis päässyt edes ulos omin avuin. Mitäs jos se tulipalo syttyisi silloin eikä kukaan muu olisi lähettyvillä?

Pääsin sentään kotiin. Tehtiin Carloksen kanssa treffit metroasemalle. Minä juoksin metrosta ulos, Carlos heitti avaimet käteeni, manasi huolimattomuuttani ja juoksi toisesta suunnasta tulevaan metroon jatkaen matkaansa pelikentälle. Aika sujuvasti. Arvatkaa oliko tää tehty joskus aikaisemmin?

Juu, oli.
SHARE:

3 kommenttia

 1. Ihana blogi, eksyin tänne jotain googlatessani ja taidampa lisätä blogisi suosikkeihin. Piti tuota teetä kommentoida... mä asun saksassa ja ostin just tuota samaa teetä ja maksoin siitä muistaakseni alle 3€ ja sekin tuntui ihan tuhottaman kalliilta. Mutta onhan tuo ihan hyvää. Ja kauniin pullon takia mäkin sitä ostin ;) Mainosmiehet on tosi fiksuja. Samalla ostosreissulla sorruin ostamaan toista kahvimerkkiä, vain siksi, että mukana sai leffan :)

  Sante

  VastaaPoista
 2. Sante: Kiitos! :) Ja kiva tietää etten ole ainoa joka sortuu tälläsiin visuaalisiin erikoisuuksiin elintarvikkeissa :D Aika outo yhdistelmä kyllä tuo kahvi ja leffa, heh!

  VastaaPoista
 3. Ai niin, oon muuten itse ostanut kerran muroja sen takia että sain jumppavideon, vaikka inhoon jumppaamista (varsinkin telkkarin edessä)! :S

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig