Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 21. marraskuuta 2008

Päivän paras: keittobanaani

Ihanaa olla työssä, jota ei tarvitse tehdä viikonloppuisin, eikä pahemmin edes ajatella koko viikonlopun aikana!

Oli ihanaa tulla kotiin perjantai-iltapäivällä, heittää kengät nurkkaan ja hypätä peiton alle nukkumaan. Olisin tosin nukkunut varmaankin huomiseen asti, ellei kaukopuhelijani olisi herättänyt minua soitollaan. Äitini vanhassa luurissa soi polyfoonisena piipittävä Hurriganesien My Only One, joka saa minut huvittuneelle tuulelle, varsinkin jos soittajana on minun oma only one...

Päivän paras ylläri oli kuitenkin, kun peiton alta ylös kammettuani menin Citymarkettiin ja jo melkein ovelta katseeni liimautui vihreisiin plataaneihin! Melkein juoksin innoissani katsomaan että näinkö harhoja vai oliko ne oikeasti plataaneja. Varmaankin niiden myynti täällä on ihan yleistä nykyään, mutta silloin yli viisi vuotta sitten olin nähnyt vain pari hassua ja homehtunutta plataania jossain kaupassa. Nyt sitten ostin yhden ison keittobanaani-nimellä merkityn yksilön, josta teen huomenna Mofongoa! Ihanaa. Jos en olisi niin kokkailua inhoava, laittaisin helpon mofongo-reseptin, mutta täälläpä lisää mofongo-asiaa...

En ole edelleenkään saanut kameraani lataukseen, sillä kaikki kaupoista löytämäni sovittimet, vai miksi niitä nyt kutsutaankaan, töpselipäät, ovat tarkoitettu täältä muualle matkustaville, eikä toisin päin! Täytyy kai leikkiä sähkömiestä ja koota kasaan oma liitin! Näin yksinkertainen kun tuo pirulainen on:

SHARE:

2 kommenttia

  1. Mulla oli sama ongelma kun kamera ostettu Jenkeistä. Kiersin jotakuinkin kaikki marketit ja elektroniikkaliikkeet... Mutta Stockalta saa, tosin sellaisena "kätevänä matkapakettina", johon kuuluu sitten kaikenlaisia adaptereita.

    Mukavaa viikonloppua!

    -Yksi lukijasi, V

    VastaaPoista
  2. Nami, platanos...Venezuelassa niitä tuli syötyä paljonkin.

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig