Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 3. marraskuuta 2008

Paluumuuttajuuden ihanuuksia

 • Silloin kun koko omaisuus mahtuu kahteen matkalaukkuun, voi vaikka muuttaa huonetta, asuntoa tai jopa maata ihan milloin haluaa.

 • Silloin kun omistaa vain yhdet nahkasaappaat, yhdet lenkkarit plus yhdet kesäkengät, ei tarvitse miettiä mitkä kengät laittaisi jalkaan.

 • Silloin kun pankkikortti-luottokortti on suljettu väärinkäytön vuoksi ja tililtä on nostettu epämääräisiä rahasummia Kapkaupungissa, voi hyvällä omallatunnolla ottaa kaikkien säälit osakseen ja ottaa vastaan rahaa sekä käydä lounaalla tuttujen luona.

 • Silloin kun on ollut pois Suomesta useita vuosia, voi olla tuntematta itseään tyhmäksi vaikkei tietäisikään Suomen politiikasta ja muista tapahtumista yhtään mitään.

 • Silloin kun lojuu muiden nurkissa, eikä omista edes puhelinliittymää, ei tarvitse pahemmin osallistua arkipäivän "ihanuuksiin", kuten laskujen maksamiseen tai tiskiaineen tai muiden yhtä tylsien asioiden hankintaan.

 • Silloin kun viikon kohokohtana on yhdessä työhaastattelussa käyminen, voi siihen valmistautua rennosti vaikka opettelemalla firman koko nettisivun ulkoa.

Terveisin,
Työtön, asunnoton ja pankkikortiton paluumuuttaja

P.S. Olen siis täysi pummi, joka elää siskonsa kirjastohuoneessa:SHARE:

5 kommenttia

 1. Aika hurjaa.. Mutta varmasti aika vapauttavaakin. Itsekin luuhaan vanhempien nurkissa vielä hetken, ennen kuin pakkaan laukkuni ja poistun maasta omaisuus yhdessä matkalaukussa. Pankkikorttia tosin en haluaisi kadottaa enää ikinä, kerta riitti.

  VastaaPoista
 2. Huonehan on paratiisi...kirjojakirjojakirjoja ja ihana jalkalamppu! Kyllä tiskiaineita ehtii myöhemminkin ostaa.

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista lukea paluumuuttajan ajatuksia! Meillä on vasta neljäs vuosi maailmalla alkanut ja samassa paikassa koko ajan, mutta jotenkin ei vaan Suomeen ole ikävä. Olisi ihana käydä siellä useammin lomalla, mutta tällä hetkellä asuminen siellä ei jotenkin houkuttele. Mutta toisaalta, olisihan siinä puolensa.

  VastaaPoista
 4. Musta toi on just paras tunne, kun on vaan se matkalaukku ja materiaalinen elämä on siinä. Olen tälläkin hetkellä niin turhautunut siitä että omistan tämän kaiken (lähinnä kirjoja), vaikkei muuttoa ole edes näköpiirissä. Pitäisin ajatuksesta että voisin vain lähteä materiasta huolehtimatta.

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig