Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 4. marraskuuta 2008

Helsinki, I love you

Eilen illalla sain ahdistuskohtauksen. Juuri samana päivänä kun täytin viikon espoolaisena, läsähdin kauppakeskus Sellon (joka muuten näyttää olevan tällä hetkellä tosi IN!) penkille, toljottaen eteeni tajuamatta hetkeen yhtään mitään. En oikein tiennyt mistä tulin tai minne olin menossa. Sain kuitenkin koottua itseni kasaan ja lähdin haahuilemaan väliaikaista kotiani kohti.

Yritin sitten analysoida tilannettani ja tulin siihen tulokseen, että tarvitsen jotain tuttua ja turvallista, jotta selviäisin helpommin tästä elämänmuutoksen shokista, joka itse asiassa on ollut pahempi kuin olisin uskonutkaan. Minulla kun ei yleensä ole ollut mitään vaikeuksia sopeutumisen suhteen. Tulin siihen tulokseen, että en oikein viihdy täällä Espoon kulmilla, vaikka siskoni luona onkin mukavaa. Päätin siis mennä tänään sinne, missä tunnen oloni kotoisaksi.

Lähdin yksinäni kopistelemaan talvisaappaillani tuttuja ja turvallisia (Helsingin) keskustan katuja. Seilailin ympäriinsä ja tunsin oloni heti paljon paremmaksi. En tuntenut itseäni vieraaksi, vaan yhdeksi muiden joukossa. En tuntenut oloani epävarmaksi, sillä tiesin mitä kulman takaa tulisi vastaan. Helsinki on sitäpaitsi paljon kauniimpi kuin Espoo.
SHARE:

1 kommentti

  1. Melkein haikeata katsoa sun kuvia Hesan keskustasta....sanoo ulkoHesalainen..

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig