Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 27. marraskuuta 2008

Hasta la vista!

Minun bloggailu päättyy nyt tältä erää tähän.
Pienen funtsailun jälkeen tulin siihen tulokseen, etten halua olla enää niin "tavoiteltavissa" tätä kautta. Ulkomailta käsin kirjoittaminen oli jotenkin paljon hauskempaa ja vapaampaa, kun kuitenkin oli ns. "ulkona" kaikesta.
Olen päättänyt myös muutenkin vähentää pyörimistäni täällä blogimaailmassa jonkin verran, sillä tuntuu ettei aikani enää riitä kaikkeen mitä elämässäni on tällä hetkeillä meneillään.

Tämä oli kuitenkin kivaa niin kauan kuin sitä kesti ja olen iloinen, että monet ovat jaksaneet minunkin juttujani lukea. Kaikista hienointa on kuitenkin ollut "tutustua" kaikkiin teihin ihaniin ihmisiin, jotka olette levittäytyneet ympäri maailmaa. On ollut hauskaa olla osana tätä "ulkosuomalaisten" blogiympyrää.

Nyt kuitenkin kiitän, kuittaan ja siirryn viettämään tavallista suomalaista työntekijän arkeani...

Los quiero muchisimo! <3
SHARE:

5 kommenttia

 1. Hoh. No toivottavasti et ihan kokonaan maailmasta katoa... :)

  VastaaPoista
 2. Voi harmi! Ymmarran kylla taysin. Toivottavasti jossain vaiheessa palaat blogimaailmaan. Hasta pronto!

  VastaaPoista
 3. Harmi sentään! Jäi nyt sitten kesken tämä kotimaahan kotoutuminen, eikä Puoliskokaan ole ehtinyt tulla. Toisaalta ymmärrän minäkin. Mutta ällös hylkää ihan kokonaan meitä!
  t. Eeva

  VastaaPoista
 4. Tosi harmi, olisi kiva kuulla kotoutumisestasi. Vaikka hyvinhän se on alkanut. Tsemppiä ja hyvää joulun odotusta! Terveiset Norjasta.

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig