Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 31. lokakuuta 2008

Uusi ympäristö, uudet kuviot, silti minä?

Näin siinä nyt sitten kävi. Pakko sitä oli muuttaa täällä virtuaalimaailmassakin. Eihän sitä voinut enää Banana Republic-nimellä kirjoittaa kun kerran täällä Suomelassa asustaa. Ei vaikka palasen banaanimaata mukanani raahaisin... mutta, ihan mukavuussyistä kuitenkin siirryin tänne bloggerin puolelle (vihdoinkin!), sillä en enää jaksanut tapella uuden ulkoasun kanssa vuodatuksen puolella.

Kaikki täällä uudessa ympäristössäni on aika vaiheessa. En ole oikein vielä ymmärtänyt etten ole vain käymässä, vaan todellakin jäämässä. Tuntuu oudolta sanoa tutuille "soitellaan ja nähdään taas tässä piakkoin" sen sijaan että halattaisiin hyvästiksi taas ainakin vuodeksi.

Eilistä ennen opin reitin juna-asemalta kotiin. Väliaikaiseen kotiini siis. Kävelin sateessa, pimeässä, paperikassi pääni päällä ja mietin että tätä tämä nyt sitten on.

Olen myös huomannut, että sain ehkä liian kauan olla puuttumatta perhe-asioihin. Nyt kun on siskoa, vanhempia ja siskonlapsia ympärillä päivittäin, alkaa kieltämättä tulla sukuähky! En nyt siis tarkoita ettenkö haluaisi olla heidän kanssaan tiiviissä yhteydessä, muutos on vaan ollut niin raju, etten oikein tiedä miten pitäisi asioihin, tai edes omaan paikallaolooni, suhtautua.

Eilen kun astuin sisään bussiin, olin revetä nauruun, kun huomasin että bussi oli edestä taakse asti täynnä. Siis
yksi ihminen per kaksi penkkiä. Oli siinä sitten hankala miettiä että kenen viereen sitä nyt sitten uskaltaisi istua. Voi jumala!

Eilen käydessäni pankissa yllätyin positiivisesti. Minua palvellut mieshenkilö oli niin ihanan iloinen ja puhelias ja tuttavallinen että olin ihan ihmeissäni! Siinä sitten hekottelin asiasta kuin toisesta miekkosen kanssa.

Silti tuli kova ikävä maailmalle, kun päädyin juttelemaan Jenkeistä tulleen ties-minkä-maalaisen kynsienhoitoaineen kaupustelijan kanssa. Hänkin taisi yllättyä kun minä olin niin puhelias ja
sanoikin vielä että olipas hauska jutella näin avoimesti tässä raha-asioista jopa!

Asemalla kohtasin umpihumalassa haahuilevan pultsarin, joka tuli päin ja potkaisi minua takaapäin haarojen väliin ja alkoi huutamaan että "
mee kotiis täältä!" Onneksi paikalla olleet vartijat huomasivat tilanteen heti ja tulivat apuun. Silmät pyöreänä siinä vain ihmettelin että mitä vikaa minussakin oikein hänen silmissään oli, mutta vieressäni seissyt ystäväni sanoi vain että "tervetuloa Suomeen".

Silti olen osannut nauttia tästä harmaudesta, ihaillen esimerkiksi seuraavia syksyisiä maisemia kävellessäni kotikulmillani takapajulassa.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihanaa kun sinäkin saavuit bloggeriin! :) Todella ystävällinen vastaanotto suomalaisilta, :S pultsarista bussissa nököttäviin juroihin suomalaismatkustajiin. Itsellekin oli aikamoinen kulttuurishokki mennä Suomeen muutamaksi kuukaudeksi kesällä, tuntui ihan että ihmiset ovat täysin mykkiä ja jotenkin... elottomia jopa aika ajoin. :P

  Kauniita kuvia olet jo napsinut, lisää kiitos!! Encore!

  VastaaPoista
 2. ootko lisännyt tätä versiota vielä blogilistaan? ja tervetuloa hurmaavaan suomeen :D

  VastaaPoista
 3. Totesin kauhuissani Banana Republicin puolella viimeista kirjoitustasi lukiessani etta itse en ehka kykenisi palaamaan Suomeen...hui, ahdistava ajatus kun Suomi kuitenkin on ihana enka sielta koskaan lahtenyt pois sen takia etten siella olisi tykannyt asua

  VastaaPoista
 4. Hei rouva ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä meille sähköpostia suoraan WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua parantamaan pitkän ja lyhyen aikavälin taloudellisia tavoitteitasi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainaa varten;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla.

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi:
  Sähköposti: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig